ŠTA JE TOTAL WASH?

Prvenstveno je zdravo pranje. Pranje celog komada tepiha ,lica i naličja i kao najvažnije totalno-temeljno ispiranje od hemije korišćene u pranju. Postupak gde takozvano“dubinsko“ pranje samo predpranje posle obaveznog trešenja i predpranja TOTAL WASH tek počinje.

U potpunosti primenjujemo originalni način rada zasnovan na umeću i veštini orijentalnih majstora. Oni koji prave najbolje tepihe, najbolje znaju i kako se održavaju. Zato smo vrlo uspešni u pranju persijskih, svilenih , vunenih tepiha, ali i sintetičkih, modernih“čupavih“ shaggy tepiha sa dugom dlakom.

U radu koristimo originalnu opremu i pribor , četke specijalnog profila u originalu(hali firca) koja dopire do same osnove tepiha i zato efikasno isteruje najsitnije čestice prljavštine-one koje se samo mašinom u dubinskom pranju ne mogu ukloniti.

Peremo lice tepiha

I naličje jer čistoća ne može na pola

TOTALNO PEREMO CEO KOMAD TEPIHA

Ako se naličje ne opere, tepih je poluopran.

Poznato je koliko se prljavog pod „tepih sakriva“, i ostalog što se odozgo ne vidi. Naličje sadrži finu prašinu prošlu kroz lice tepiha. Stanište je mikroorganizama, gljivica, bakterija i grinja.U kućnom održavanju usisivačem se prelazi samo gornja površina, naličje nikada , pa se zato mora neizostavno oprati. TOTAL WASH ne dozvoljava da se bilo šta sakriva „pod tepih“.

VAMA TREBA TOTAL WASH!